Kantoorpanden bieden de perfecte basis voor een inspirerende werkruimte. De inrichting van deze panden biedt volop kansen om creativiteit en karakter te laten stralen. Bij Visievormgevers geloven we dat elke kantoorinrichting de unieke identiteit van het bedrijf moet weerspiegelen.Kantoorpanden zijn vaak grote saaie panden zonder karakter. Dit is ook iets wat je vaak terugziet in de inrichting van deze ruimtes. Grote open ruimtes met weinig karakter of kleine ruimtes die vol zijn gezet met overbodige meubels. Bij Visievormgevers zijn we ervan overtuigd dat elke inrichting van een kantoor het karakter van het bedrijf moet uitstralen. Door middel van onze visie proberen we voor elk kantoor op maat een inrichting te geven die past bij de wensen en behoeftes van de klant. Neem een kijkje bij onze cases om een beeld te krijgen wat we allemaal kunnen realiseren.

Onze stijl voor jouw kantoor inrichting

De stijl van Visievormgevers is het creëren van ruimtes die de identiteit van jouw bedrijf het beste naar voren laten komen. Wij helpen u graag door middel van de ervaring die wij hebben opgedaan bij eerdere cases om voor u die ruimte op maat te maken. Bij Visievormgevers hanteren we een doeltreffende aanpak om dit te realiseren. De inrichting van een kantoor is het visitekaartje van jouw bedrijf! Wij zullen er altijd voor zorgen dat iedereen die langs komt direct door heeft waar jij als bedrijf voor wil staan. Of je nou een hele informele en open uitstraling wil hebben. Of juist weer een strakke en moderne inrichting van je kantoor. Bij Visievormgevers is alles mogelijk.

 

Hoe ziet de ideale kantoorruimte eruit?

De ideale kantoorruimte is een omgeving waar medewerkers zich het fijnst voelen en het meest productief zijn. Het moet en ruimte zijn die in een oogopslag uitstraalt waar een bedrijf voor staat. Het moet een ruimte zijn die goed ontworpen is met aandacht voor zowel uitstraling als functionaliteit. Denk hier dan bijvoorbeeld aan natuurlijk licht, goede ventilatie en een goede indeling van werkplekken en vergaderruimtes. Daarnaast moet de kantoorruimte flexibel en aanpasbaar aan de behoeften van het bedrijf. De ruimte zal bestaan uit stilteruimtes, vergaderruimtes, werkplekken en bijvoorbeeld ontspanningsplekken.

Ook is de ideale kantoorruimte duurzaam en wordt er gebruik gemaakt van moderne technologie. Denk hier heel simpel bijvoorbeeld aan herbruikbare bekers en materialen voor bureaus die kunnen worden hergebruikt. Ook zul je in de inrichting van het ideale kantoor ook meer technische snufjes gaan zien. Bijvoorbeeld het gebruik van meer draadloze apparaten om het gebruiksgemak te verhogen.

Hoe kom je het beste tot jouw ideale kantoor inrichting

Bij Visievormgevers hebben wij een werkwijze waarmee we streven naar het beste resultaat voor onze klanten! Onze werkwijze bestaat uit: Verhelderen, idee generatie, vormgeven en realisatie. Dit houdt in dat we ten eerste altijd samen met de klant zo snel mogelijk tot de kern proberen te komen om te kijken waar we uiteindelijk heen willen gaan. Vervolgens willen we samen de opties bespreken en op die manier samen tot een idee komen wat het moet gaan worden. Vervolgens willen we een concreet impressie gaan leveren van hoe het er uiteindelijk uit zal gaan zien. Tot slot komen we dan bij het aan de slag gaan! Samen met de klant gaan we aan de slag om het concept zo goed mogelijk gaan uitwerken. 

 

Benieuwd naar wat we voor jouw kantoor kunnen doen? Samen kunnen we alle mogelijke opties verkennen. Neem nu contact op met ons!

Kantoor, werkplek
Bekijk onze cases
open ruimte in het kantoor