Bij Visievormgevers zijn we toegewijd aan het bieden van uitmuntend interieuradvies aan bedrijven van elke omvang. Dankzij onze persoonlijke benadering en diepgaande vakkennis kunnen we een oplossing op maat bieden die precies aansluit bij jouw behoeften. Of je nu een compact kantoor hebt of een groot bedrijfspand, wij hebben de expertise om jouw werkruimte optimaal in te richten.Het beste advies voor jouw interieur  

Bij visievormgevers sterven we ernaar om voor elke bedrijf het beste advies te geven voor elk interieur. Met persooonlijke aandacht en kennis van zaken kunnen we voor iedereen de beste service leveren. Of je nu een klein bedrijf bent met een kleien kantoorruimte of juist een groot en ruim kantoorpand, voor elke behoefte hebben we het beste interieuradvies. Alvast benieuwd naar wat we al gedaan hebben? Bekijk onze cases hier!

Advies voor elke ruimte 

Of je nu een kleine of juist grote ruimte hebt met onze visie is er voor elke wens een op maat gemaakt advies.

Interieur advies voor een kleine kantoorruimte:

Voor een goed interieuradvies voor een kleine kantoorruimte is het belangrijk om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Begin met het kiezen van meubels die zowel functioneel als ruimtebesparend zijn. Denk bijvoorbeeld aan een compact bureau met opbergruimte of ladekasten die onder het bureau zijn weggewerkt. Denk bijvoorbeeld ook aan multifunctionele meubelstukken zoals een klaptafel die kan worden ingeklapt wanneer deze niet nodig is.

Maak ook gebruik van lichte kleuren op de muren. Dit zal zorgen dat de kantoorruimte en ruimer uit zal gaan zien. Zorg ook voor voldoende natuurlijk licht door bijvoorbeeld gordijnen te gebruiken. Slim geplaatste spiegels kunnen ook helpen om de ruimte te vergroten en het licht te reflecteren. Op het gebied van opslag is het slim om te kiezen voor verticale oplossingen zoals wandplanken of boekenkasten. Gebruik slimme opbergcontainers en manden om kleine voorwerpen op te bergen en het bureau georganiseerd te houden. Om de ruimte een persoonlijk tintje te geven kun je ook accenten toevoegen als foto’s of planten. Dit zal zorgen dat in een kleien ruimte de persoonlijkheid van een bedrijf ook goed terugkomt.

Al met al is het belangrijk om een balans te vinden tussen functionaliteit en comfort bij het inrichten van een kleine kantoorruimte. Met slimme ontwerpkeuzes en een goed doordacht plan kan zelfs een beperkte ruimte worden omgetoverd tot een productieve en inspirerende werkplek.

Advies voor een grote kantoorruimte:

Bij het inrichten van een grote kantoorruimte is het essentieel om niet alleen de functionaliteit, maar ook het comfort in mee te nemen. De samenhang van alles wat in de ruimte staat moet elkaar versterken en niet in de weg staan. Begin met het plannen van de indeling van de ruimte door te bepalen wat de behoeftes zijn van de mensen die gebruik gaan maken van de werkplakken. Denk hier bijvoorbeeld aan werkplekken die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de behoeften van verschillende teams en projecten. Dit bevordert niet alleen de veelzijdigheid, maar ook de efficiëntie van de ruimte.

Vergeet niet om te investeren in ergonomisch meubilair en accessoires die de gezondheid en het welzijn van medewerkers bevorderen. Comfortabele stoelen, verstelbare bureaus en voldoende ruimte voor beweging dragen allemaal bij aan een productieve werkomgeving. Daarnaast is het verstandig om na te denken over de inrichting van de ruimte. Kies kleuren en texturen die passen bij de identiteit van het bedrijf. Maak ook gebruik van planten en andere natuurlijke elementen om een ​​ontspannen sfeer te creëren. Tot slot, vergeet simpele dingen niet.  Denk hier bijvoorbeeld aan voldoende verlichting en goede ventilatie. Hierdoor kun je kantoorruimte maken die niet alleen functioneel is, maar ook aantrekkelijk en comfortabel voor alle medewerkers.

 

Op zoek naar het beste interieur advies? Samen kunnen we alle mogelijke opties verkennen. Neem nu contact op met ons!

Veldsink Campus Nuenen interieur kantoorpand ontwerp
Bekijk onze cases