Bij Visievormgevers laten we je zien hoe je een toffe creatieve vergaderruimte kunt creëren. Daarmee maak je in een handomdraai van een standaard kantoor een te gekke vergaderplek. Door een inspirerende vergaderruimte worden creatieve ideeën gestimuleerd en wordt vergaderen een stuk efficiënter en leuker!

Een creatieve vergaderruimte betekent, behoefte aan een standaard kantoor, meer tijd voor vergaderen.

De manier waarop we werken is veranderd. We werken steeds meer vanuit huis en gaan minder vaak naar kantoor. De tijd die we op kantoor doorbrengen, stemmen we af op besprekingen en teamoverleg. Daardoor is er minder behoefte aan het standaard kantoor. Een inspirerende werkplek met voldoende ruimte voor besprekingen, teamoverleg met collega’s en online meetings is de trend geworden.

Overleggen, werken en brainstormen

Het kan voorkomen dat vergaderen of brainstormen uren in beslag neemt. Daarom is het prettig om te kunnen vergaderen in een inspirerende vergaderruimte. Een te gekke vergaderplek die je een instant ‘WOW’ gevoel geeft. Niet alleen zorgt dit voor een fijne werksfeer, maar het vergaderen wordt ook effectiever. Door een inspirerende vergaderruimte worden creatieve ideeën gestimuleerd en wordt de productiviteit verhoogd. Je kunt eenvoudig een creatieve vergaderruimte creëren van een standaard kantoor.

Creatieve vergaderruimte

Van saai kantoor naar creatieve vergaderkamer

Waarom zou je vergaderen aan een standaardtafel en op een standaardstoel? Denk eens buiten de gebaande paden en kies voor iets anders. Een creatieve omgeving stimuleert de creatieve ideeën. Laat je creativiteit de vrije loop. Het belangrijk om bij het inrichten van een creatieve vergaderruimte te zorgen voor flexibiliteit. Kies bijvoorbeeld voor modulaire meubels, zodat de ruimte op verschillende manieren gebruikt kan worden. Ook een duurzame inrichting kan een manier zijn om dit te bereiken.

Visievormgevers laat je met deze impressies zien hoe een kantoor eenvoudig om te bouwen is naar een inspirerende creatieve ruimte voor besprekingen, vergaderingen, teamoverleg en online meetings. Spreekt deze inrichtingsstijl je aan? Dan kunnen we direct aan de slag. Vloeren, wanden, plafonds, meubilair, verlichting, alles wordt aangepakt. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Ben je benieuwd naar wat we nog meer allemaal gedaan hebben? Neem snel even een kijkje op onze youtube pagina voor meer inspiratie!